Welkom op onze website


Wilfried en Myriam starten midden jaren í80 met hun familiaal tuinbouw-bedrijf. Al gauw gingen ze zich specialiseren in de teelt van Alternatieve sla.
 
Tot 2000 werd er bij de Mechelse Veilingen alternatieve sla aangevoerd. Hierna hebben we de samenwerking beŽindigd en zijn we rechtstreeks met de klein- en de groothandel gaan samenwerken. Hiervoor creŽerden we onze eigen etikettering en verpakkingsmateriaal: dozen en slazakken.
 
In 2003 konden we ons winteraanbod aan alternatieve sla uit de serre verdubbelen door de bouw van een tweede serre. Ook proberen we steeds nieuwe teelttechnieken uit. Zo hebben we in 2009 een gotensysteem buiten opgebouwd voor de teelt van Multicolorsla met wortelkluit. In de zomer 2010 hebben we een proefopstelling gemaakt in de serre van het floatingsysteem.
 
Zoon MichaŽl startte begin 2010 zijn transportbedrijf op. Door deze wending zijn we nu dan ook in de mogelijkheid om transport aan onze klanten aan te bieden. Als de klant ervoor kiest om zelf te laden is dit natuurlijk geen probleem en kan deze gebruik maken van de laadkade.
 
Bent u geÔnteresseerd in onze producten of wilt u wat meer informatie hieromtrent kan u ons steeds contacteren.
 
GEEN VRAAG IS DAN OOK GEEN ANTWOORD!
 

Maes Wilfried      Heirstraat 15      2801 Heffen      Tel +32 (0)475 617 317      Fax +32 (0)3 866 32 00      E-mail  info@maeswilfried.be